Partnerségi megállapodás aláírása középiskolánkban

  • Posted on: 12 December 2017
  • By: dfeva

2017. december 11-én középiskolánk adott otthont az agrárgazdaság Pest megyei fejlesztésére irányuló partnerségi együttműködési megállapodás aláírásának.  Az együttműködést Velkei József, a NAK megyei elnöke, a Földművelésügyi Minisztérium fenntartásában lévő agrár szakképző intézmények igazgatói és a térségben működő agrár- és élelmiszergazdasági tevékenységet folytató szervezetek képviselői írták alá.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár, térségünk országgyűlési képviselője is. A vendégek között köszönthettük a Földművelésügyi Minisztérium és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara több munkatársát, városunk polgármesterét, alpolgármesterét és jegyzőjét is.

Az együttműködés kiemelt területei között szerepel a végzett fiatal szakemberek munkaerőpiacon történő elhelyezkedésének elősegítése, a duális képzés erősítése, a tanulók gyakorlati tudásának a lehető legmagasabb szintre történő emelése.A partnerségi megállapodáshoz természetesen középiskolánk és intézményünk gazdasági partnerei is csatlakoztak.

(A fotó forrása: Kovács Zoltán/FM)