Vállalati felelősségvállalás és társadalmi munkavégzés a nagykátai Damjanichban

  • Posted on: 28 November 2018
  • By: admin

A Clarion Hungary Elektronikai Kft. vezetőinek és dolgozóinak példaértékű vállalati szintű társadalmi felelősségvállalását  szeretnénk ezúton is megköszönni, amelyet a Damjanich János Gimnázium és Mezőgazdasági Szakképző Iskolának nyújtottak 2018. októberében.

  • A Clarion Hungary Elektronikai Kft. jelentős anyagi támogatás adott az intézménynek.
  • Megvásároltak és leszállítottak az iskolának 2 db új, fából készült, az udvarra kihelyezhető asztalokkal és padokkal rendelkező kiülő kerti bútorokat.
  •  Beszerezték a festési és mázolási munkálatokhoz szükséges anyagokat, eszközöket.
  • Brindza István termelési részlegvezető és kollektívája, családtagjaik bevonásával közösen végzett önkéntes társadalmi munkát  összesen 13fő, 2018. október 20-án, szombaton.
  • Az intézmény belső földszinti folyosóját festették újra, az udvari és az utcai kijáratokkal együtt. Vastag lazúr festékkel mázolásra kerültek a folyosói átjáró- és kijárati ajtók, majd a munkák befejezése után kitakarították a megszépített épületrészt.

Mi, az intézmény részéről tízóraival, szendvicsebéddel, kávéval, teával és üdítő italokkal gondoskodtunk az ideális és a jó hangulatú munkavégzés feltételeiről, kolléganőmmel Kálmánné Balogh Piroska tanárnővel.

   

Nagyon köszönjük a Brindza István úrnak és kedves kollektívájának, hogy ezt a szombati napot ránk szánták, anyagi segítségükkel és önkéntes munkavégzésükkel hozzájárultak  az iskola  környezetének  megújításához.

Úgy gondolom, hogy a „jót tenni, a jó érzés, a közös élmény” még inkább hozzájárul ahhoz, hogy a Clarion Hungary Informatikai Kft. és intézményünk között szorosabb legyen a kapcsolat, Brindza István úr kollektívája pedig még inkább összetartóbb legyen. A cég példát mutatott arra, hogy üzleti tevékenységébe hogyan tudja beépíteni és alkalmazni a társadalmi célkitűzéseit, hogyan tudja hatékonyan alakítani kapcsolatrendszerét és munkavállalói  önzetlen, segítő jellegű gondolkodását.

Köszönjük az önkéntességet, a karitatív munkavégzést és bízunk a további sikeres együttműködésben!

 

Nagykáta, 2018. november 22.                                             Köszönettel:

               Gyüre Pál                                                                     Szvitek János
            intézményvezető                                                       intézményvezető-helyettes